DR-vært afslører: Modtog besked fra Mads Steffensen

22/09/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
DR-værten har fået rosende ord fra Mads Steffensen - og det er noget som hun er meget glad for.

Mest læste i dag

Det kom som et kæmpe chok da Mads Steffensen i slutningen af sidste år, annoncerede at han sagde farvel til DR. 

Det betød både at han stoppede som radiovært på 'Mads og Monopolet' og også som vært på DR-programmet 'Kender du Typen?'.

Heldigvis var Mads Steffensens excit ikke ensbetydende med, at 'Kender du Typen' ville stoppe. Programmet lever stadig i bedste velgående, nu med Anna Lin i spidsen.

Anna Lin har idligere været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, "Ultra Nyt" - men nu går hun altså på opdagelse i de danske kendissers hjem, sammen med de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup.

'Kender Du Typen?' vendte tilbage med en ny sæson DR1 den 30. juni. Foto: Karsten Mud / Søren Ewald Ebbesen / DR.

Blev glad for ros 

“Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil,” lød det fra Anna Lin i en pressemeddelelse i den forbindelse. 

Men noget tyder på, at den tidligere 'Kender du Typen'-vært er godt tilfreds med sin afløsers arbejde. 

Anna Lin kan da fortælle til SE & HØR, at hun har modtaget en besked fra Mads Steffensen - og det var noget hun blev meget glad for. 

"Jeg har hørt fra Mads. Han skrev en sød besked, hvor han sagde, at jeg gjorde det godt, og det blev jeg glad for," fortæller Anna Lin.

I dag er Mads Steffensen hos Podimo, hvor han laver podcast. 

 

 

 

Anbefalet til dig