DR-vært afslører stort vægttab

Foto: Shutterstock
Der er sket meget henover sommeren.

Mest læste i dag

Du kender ham sikkert fra radioen - Morten Hausborg, der i årevis har formidlet sport til danskerne på P3. 

For et par måneder siden tog han en drastisk beslutning - og resultatet har han nu afsløret på sin Twitter-profil. 

Det var da der skulle tages EM-billeder, at det stod klart for Morten Hausborg, at der skulle ske noget. Det fortæller han til B.T. 

Han fik sig nemlig en overraskelse, da han så sit eget billede. 

"Jeg var ikke klar over, at jeg var blevet så kvabset. Jeg var simpelthen alt for tyk," lyder det fra ham. Derfor besluttede han sig for, at nu skulle det have en ende. 

Det resulterede i en kostomlægning og at der blev skruet gevaldigt op for træningen. 

Faktisk omlagde han også sine spisetider - ganske enkelt for at undgå, at sidde i sofaen og blive fristet af usunde lækkerier. 

Skal normaliseres 

Allerede efter seks uger kunne radioværten notere, at der var tabt 11-12 kilo. Hvilket er meget på kort tid, derfor er næste step nu, at den sunde livsstil skal normaliseres, så det ikke bliver ekstremt. 

Livsstilsændringen har gjort en stor forskel i Morten Hausborgs hverdag, især under OL mærkede han, at der virkelig var sket noget. 

"Jeg havde enormt meget energi under OL. Selv om jeg kom hjem klokken 23, så tog jeg ud på en løbetur uden at tænke over det, og så var jeg bare fucking klar, når jeg kom tilbage," lyder det fra ham. 

På sin Twitter-profil har han også delt vægttabet. 

"Min sportssommer er slut. Der er sket meget siden starten af juni og frem til vandpolofinalen her i Tokyo. Det har som sædvanlig været en fornøjelse at samarbejde med jer her på platformen. Mange tak for den store opbakning. Venlig hilsen Hausborg," skriver han. 

Du kan se hele opslaget herunder: 

 

 

 

Anbefalet til dig