DR-vært raser: "Det værste, jeg nogensinde har oplevet"

05/10/22 15:19

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Hun vil aldrig afsted igen.

Det hårde arbejde forud for VM i fodbold har været i gang i flere år, herunder med afholdelsen af VM i håndbold, som fandt sted i 2015.

DR-værten Tina Müller blev sat til at dække slutrunden, hvorfor hun måtte en tur til oliestaten. Oplevelsen er derimod ikke noget, hun vil beskrive som et lykkeligt minde - tværtimod.

Hun fortæller nemlig i "Fredagsmissionen" på Radio4, at det var det værste, hun nogensinde har oplevet, hvorfor hun aldrig vil til Qatar igen.

"Det er jo et historieløst land, som absolut ingenting har at byde på. Og det er et sindssygt hårdt land at være i som kvinde," fortæller Tina Müller, som efterfølgende udtaler, at det var hårdt at være der i fire uger.

Ifølge Tina Müller var man faktisk slet ikke et menneske.

Hun fortæller endvidere, at der også var problemer med at fylde hallerne, hvilket medførte, at de tomme sæder blev fyldt ud med migrantarbejdere, som ikke selv ønskede at være der.

"At se de der busser med folk i kedeldragter, som bare så helt slukkede ud og bare skulle ind og se håndbold og ikke anede, hvad de var i. Altså det er det mærkeligste land. Jeg skal aldrig til Qatar igen, det må jeg bare sige."

Tina Müller kan heldigvis glæde sig over, at hun i øjeblikket er højgravid og har termin i starten af denne måned.

Hun kommer derfor ikke til at dække VM i fodbold i Qatar for DR.

Og selv hvis hun fik tilbudt muligheden, ville hun ikke acceptere.