DR-værten Johannes Langkilde har fået vendt op og ned på det hele: Nu taler han ud

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu bryder han tavsheden.

Mest læste i dag

Efter flere år med udfordringer har Johannes Langkilde fundet sin rytme og glæde - og det gælder både professionelt og privat.

Den 46-årige DR-vært har fået masser af ny energi og entusiasme efter at have skiftet sin rolle på 'TV Avisen' ud med værtsrollen på 'Aftenshowet'.

Det skriver SE og HØR.

Det store skifte har åbnet dørene for ham til andre, spændende projekter. Johannes Langkilde skal blandt andet være vært for Danmarks Indsamlingen, der finder sted i dag, den 3. februar.

Derudover stod han for dækningen af det historiske tronskifte. De mange nye projekter har gjort noget godt for ham, fortæller han:

"Det radikale skifte i mit arbejdsliv, og at jeg skal lave Danmarks Indsamlingen og dækkede tronskiftet har givet mig min ungdoms energi. Nye projekter giver mig energi, mens rutiner dræner mig. Så det får mig til at føle mig 10-15 år yngre", siger han.

På hjemmefronten har Langkilde og hans familie fundet fodfæste og lært at navigere i hverdagens forpligtelser efter at have vendt tilbage fra USA, som var deres hjem i den periode, hvor Johannes Langkilde var korrespondent. Det er syv år siden, at familien kom tilbage til Danmark.

Familien har indført månedlige familieweekender uden fastlagte planer, hvilket styrker deres indbyrdes forhold.

"Vi kan besøge familie i Nordjylland, vandre en tur i skoven, lave bål og bare have en lang eftermiddag sammen, hvor vi ser film. Det behøver ikke være noget vildt – bare det at være sammen i den samme sofa kan være meget meningsfyldt", fortæller den evigt populære Johannes Langkilde.

Selvom den evigt populære vært er tilfreds med livet i Danmark, udelukker han ikke muligheden for at bo i udlandet igen. Han er åben for nye eventyr, men lægger dog vægt på, at det skal passe familiens ønsker.

Anbefalet til dig