DR-værts 7 uger gamle datter smittet med corona

Hendes blot 7 uger gamle datter har fået corona.

Mest læste i dag

DR-værten Sofie Østergaard fik sig noget af et chok, da hun fandt ud af, at hende og partneren Sebastian Richelsens syv uger gamle datter testede positiv for coronavirus.

Det afslører hun i et opslag på Instagram, hvori hun skriver, at parret har været næsten to uger hjemme med corona.

Heldigvis er opslaget lavet i en positiv anledning, for Sofie Østergaard og Sebastian Richelsen har nemlig 'klaret det'. Efter næsten to uger er de igen klar til at komme ud i verden, fortæller hun.

"Vi klarede det! Efter næsten to uger med corona herhjemme på skift og børn i isolation, er vi nu klar til at komme ud i verden igen," skriver hun i starten af sit opslag på det sociale medie.

Selvom de næppe fandt det sjovt at være smittet med coronavirus, var det dog først da deres syv uger gamle datter blev smittet med coronavirus, at de for alvor blev bekymret.

Det afslører DR-værten i sit opslag på Instagram, hvor hun dog også fortæller, at de alle heldigvis har haft en 'mere eller mindre mild omgang.'

"Lidt bekymret blev vi, da lillesøster på syv uger også blev smittet. Men vi har alle heldigvis haft en mere eller mindre mild omgang," lyder det fra den 39-årige tv-vært.

Efter deres gennemført coronaisolation har familien et par dage, inden deres børn bliver sendt hjem fra skole. Det sker som et led i de nyindførte tiltag, som Mette Frederiksen præsenterede på pressemødet onsdag den 8. december.

Tilsyneladende er Sofie Østergaard en af dem, der er blevet ramt på smagssansen, efter hendes smitte med coronavirus.

"Og så krydser jeg fingre for at smagssansen er retur inden jul. Pas på hinanden og jer selv," skriver hun til slut i sit opslag på det sociale medie, som du kan se herunder:

Foto: Instagram

 

 

Anbefalet til dig