Drama i Kvickly: Butikken blev tømt fra det ene sekund til det andet

18/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Presse-fotos.dk
Søndag eftermiddag udspillede der sig en ubehagelig episode i Kvickly i Albertslund.

Mest læste i dag

Søndag eftermiddag udspillede der sig et større drama i Kvickly i Albertslund.

Medarbejderne i de danske dagligvarebutikker er hver dag vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri eller direkte voldsomme episoder.

Gårsdagens episode fra Kvickly i Albertslund hører til den sidste kategori, da samtlige kunder pludselig måtte evakueres fra butikken.

Det skriver Pressefotos.dk.

Årsagen til evakuering

Kort efter at samtlige kunder var blevet evakueret, ankom brandbiler til stedet, hvor de holdt parkeret foran butiksfacaden omkring 16-tiden.

Foto: Presse-fotos.dk

Grunden til at brandvæsnet var mødt talstærkt op skyldes, at en automatisk brandalarm var gået i butikken.

Mens flere af butikkens kunder og ansatte stod ude foran butikken og så til, gik brandvæsnet på opdagelse i butikken for at finde ud af, hvad der havde startet alarmen.

Heldigvis for alle fandt de ikke noget tegn på brand, og de konkluderede, at det måtte have været en kortslutning i butikken, der havde startet dramaet:

“Der er vist sket en kortslutningen inde i butikken, som de får styr på nu, men der er ikke brand.”

Sidste Kvickly var i rampelyset

Det er ikke længe siden, at Kvickly trak overskrifter for at have afsluttet diskussionen om, hvordan Coop udtales en gang for alle.

Sjællandske Nyheder skrev på en opslagstavle i butikken i Allerød stod det skrevet, at Coop udtales Ko-op, hvorfor det altså udtales, som om der er to stavelser i ordet.

Det er der mange danskere, der ikke var klar over, men nu behøver der aldrig mere herske tvivl om, hvordan koncernens navn udtales.

Anbefalet til dig