Drama i Lidl: Ansat truet med kniv

Af: Thea Andersen

|

23/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et voldsomt drama udspillede sig onsdag aften i en Lidl-butik i Kolding.

Mest læste i dag

Sydøstjyllands Politi var onsdag aften til stede ved Lidl på Mosevej i Kolding, efter en kunde havde været truende over for personalet.

Manden kom ind i butikken omkring klokken 21:55, hvorefter han straks gik hen mod kassen. Her trak han angiveligt en kniv frem og truede kassemedarbejderen til at udlevere nogle kontanter. Det skriver JydskeVestkysten.

Kort efter ankom politiet til stedet, hvor de havde hundepatrulje ude for at lede efter manden, som var stukket af. Men uden held.

Manden beskrives som 25-35 år gammel, lys i huden og omkring 175-185 centimeter høj. Under røveriet var iført en sort hættetrøje, elefanthue og grå joggingbukser, oplyser mediet.

Har du set eller hørt noget med relation til sagen, så opfordrer Sydøstjyllands Politi til, at man kontakter dem på telefon 1-1-4.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig