Drama i SuperBrugsen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Personalet trådte hurtigt til.

Lige nu læser andre også

Torsdag aften udspillede der sig et drama i SuperBrugsen i Vester Hassing.

En tilsyneladende harmløs pakke AAA-batterier, som de fleste husstande har liggende derhjemme, blev nemlig årsag til en mindre brand i butikken, ifølge indsatsleder Per Vedsted fra Nordjyllands Beredskab.

Brandvæsnet fra Hals, der fik hjælp fra Aalborg, blev kaldt til stedet klokken 18.12, da det viste sig, at batteripakker på lageret var skyld i en kortslutning.

Sådan skriver Nordjyske.

“Personalet havde hurtigt slukket en del af ilden med en pulverslukker. Ellers kunne det have udviklet sig meget mere alvorligt. Da vi nåede frem, var der kun gløder og smule ild i noget plastik”, udtaler Per Vedsted.

Indsatslederen påpeger, at almindelige husholdningsbatterier kan forårsage kortslutninger, og det lærte SuperBrugsen på den hårde måde:

“Her var der en del af dem, og de lå meget uheldigt. Normalt skal man ikke gå og være nervøs for at have batterier liggende derhjemme”, lyder meldingen.

Episoden understreger vigtigheden af opmærksomhed på batterilagring og tjener som påmindelse om, at selv tilsyneladende uskyldige genstande kan udgøre risici, når de håndteres forkert. 

SuperBrugsens personales hurtige reaktion og brandvæsnets effektive indsats forhindrede yderligere skader.

Anbefalet til dig