Dramatiske scener ved Burger King: 40-årig mand banket med stol

Nyheder
Foto: Savvapanf Photo / Shutterstock.com
Foto: Savvapanf Photo / Shutterstock.com
En 40-årig mand blev tidligt søndag morgen udsat for et voldeligt overfald tæt på en Burger King-restaurant. Han blev blandt andet banket med en stol.

Lige nu læser andre også

Søndag morgen var en 40-årig mand offer for et meget voldeligt overfald. Han blev overfaldet af to mænd, som endnu ikke er fundet, tæt på Burger King ved Nytorv i Aalborg.

Da de to gerningsmænd fortsat er på fri fod, har Nordjyllands Politi ifølge Nordjyske udsendt en efterlysning af de to personer, der menes at stå bag det voldelige overfald.

Lau Larsen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, afslører, at der er tale om et meget voldeligt overfald. Ikke nok med, at den 40-årige mand blev tildelt flere slag i ansigtet, blev han også slået med en caféstol.

"Selve overfaldet sker ud for Burger King, hvor den 40-årige mand bliver tildelt flere slag i ansigtet, bliver slået med en caféstol og bliver sparket, da han ligger ned," siger han til Nordjyske.

Ifølge Nordjyllands Politi forlod de to gerningsmænd stedet efter det voldelige overfald. De blev efterfølgende set på bus nummer 1 med retning mod John F. Kennedys Plads, som er det sidste sted, de er blevet set.

Den første gerningsmand bliver beskrevet som værende mellem 25 og 30 år med en højde på mellem 170 og 185 centimeter.

Han beskrives som almindelig af bygning og af grønlandsk udseende. Desuden menes han at have været iført hvid og grøn skjorte med en sort t-shirt under, sorte bukser samt hvide kondisko. Han havde også en sort kasket på hovedet.

Den anden mand bliver beskrevet som værende mellem 30 og 40 år, ligesom han også menes at være mellem 170 til 185 centimeter høj samt af almindelig bygning. I modsætning til sin medgerningsmand beskrives han som dansk af udseende.

Da overfaldet fandt sted, var han iført hvid og rød skjorte med en sort trøje under, blå jeans og sorte sko. Ifølge Nordjysk blev den 40-årige mand kørt på skadestuen efter overfaldet, men han er ikke alvorligt tilskadekommen.

Anbefalet til dig