Drastisk handling: Burger King bringer chokerende nyhed

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Burger King takker af for alt kød over disken

Mest læste i dag

Burger King er kendt for deres mange forskellige burgere, men nu ændrer de en helt central del af samtlige burgere på menuen. Nemlig kødet.

Fra den 15. marts fjerner Burger King nemlig alt kød i én af kædens restauranter for at gøre plads til noget mere plantebaseret.

Den Burger King der ligger på Rådhuspladsen i København bliver altså kædens første kødfri restaurant i Danmark.

Restauranten skal til en start være kødfri i en måned for at teste det koncept, der har været en stor success i andre skandinaviske lande:

“Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen i vores første Plant-based restaurant i Danmark. I de forgangne uger har vi i Sverige og Norge åbnet lignende konceptrestauranter med stor succes”, lyder det fra Carsten Lambrecht, der er dansk landechef i Burger King.

Yderligere peger landechefen på, at konceptet åbner helt nye døre for Burger King: 

“Vi får god mulighed teste produkter, der endnu ikke er en del af vores traditionelle menu, til vores videre produktudvikling og innovation indenfor det plantebaserede segment”, udtaler han.

På Rådhuspladsens Burger King vil der blive præsenteret helt nye og unikke produkter, som kun vil være tilgængelige i en begrænset periode i netop denne restaurant. Naturligvis vil nogle af deres mest populære produkter også blive testet i en planteversion her. 

Fra den 13. til den 14. marts vil der være 20 procent rabat på hele menuen i Burger King på Rådhuspladsen, da der skal gøres plads til det nye koncept.

Anbefalet til dig