Dreng dumpede sin eksamen: Lærerens brev til ham efterlader forældrene måbende

22/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Twitter
De troede ikke deres egne øjne, da de læste lærerens brev.

Mest læste i dag

Dreng med autisme havde gennem hele sin skoletid stået over for udfordringer.

Det hele kulminerede for ham, da han dumpede en såkaldt SAT-test, som er en standardiseret akademisk test, som bruges til at blive accepteret til på College i USA.

Drengen, Ben, der var yderst skuffet over resultatet, modtog kort efter nedturen et brev fra sin lærer.

Bens forældre forventede, at brevet ville anbefale ham at genoverveje situationen og tage testen igen - men sådan var det ikke.

Brevet var skrevet og underskrevet af Mrs. Clarkson, som er en af Bens lærere, og hun skrev følgende:

“Kære Ben. Jeg skriver til dig for at lykønske dig med din holdning og succes med at fuldføre dine SAT-tests. Du har arbejdet så godt i år, og du har gjort nogle fantastiske fremskridt. Testene er kun en del af det, vi ser hos dig. Du har mange andre talenter og færdigheder, som vi på Lansbury Bridge værdsætter og måler på andre måder.”, skrev hun i brevet og fortsatte:

“Andre talenter, som disse tests ikke måler, inkluderer dine kunstneriske evner, din evne til at arbejde i et team, din voksende selvstændighed, venlighed, evnen til at udtrykke din mening, sportskompetencer, evnen til at opbygge og bevare venskaber, evnen til at diskutere og evaluere dine fremskridt, design- og byggeevner samt musikalske evner.”

“Vi er stolte af alle disse forskellige talenter og evner, som gør dig til den specielle person, du er. Vi måler alt dette for at sikre, at du altid gør fremskridt og fortsætter med at udvikle dig som en strålende ung mand. Godt gået, Ben! Vi er meget stolte af dig.”

Bens forældre blev overvældet af brevets indhold, der berørte dem dybt.

Denne støtte og anerkendelse af Bens unikke talenter fyldte dem med glæde og stolthed.

Det inspirerende brev til Ben er nu gået viralt. Du kan se et billede af brevet herunder:

Foto: Twitter