Drik ikke mælken: Coop-mælk med risiko for saltpetersyre

Har du købt mælk hos Coop, så skal du lige orientere dig, om du har fået fat i et af de partier, der kan indeholde rengøringsmiddel med saltpetersyre.

Mest læste i dag

Fødevarestyrelsen har af flere omgange tilbagekaldt flere parti mælk, da de kan risikere at indeholde rengøringsmiddel.

Siden i går har Fødevarestyrelsen opdateret tilbagekaldelsen flere gange, da de er blevet orienteret om, at der blandt andet kan være saltpetersyre i.

Det er Thise Mejeri, der tilbagekalder et parti Coop 365 minimælk, da der er risiko for rengøringsmiddel i mælken.

Fødevarestyrelsen skriver følgende:

"Der er tale om rengøringsmidler, som blandt andet indeholder natriumhydroxid og salpetersyre. En sundhedsmæssig risiko kan ikke udelukkes. Hvis du har spørgsmål til sygdom og symptomer eller ved ubehag, kan du kontakte egen læge eller vagtlægen." skriver de.

Minimælken der er tale om, er følgende:

Hvilken fødevare:
Coop 365 minimælk
Nettoindhold: 1L
Bedst før-dato: 02.04.2022
EAN-stregkodenummer: 5701975300953

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig