Drømmejob: Luksus resort tilbyder alt inklusiv ophold i villa der normalt koster 266.500 kroner per nat GRATIS

Af: Naja Radik

|

02/08/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et luksuriøst ø resort tilbyder en heldig person et alt inklusiv ophold i en villa der normalt koster 266.500 kroner per nat gratis, men der er dog en hage.

Lige nu læser andre også

Hvide sandstrande, uberørt varmt vand og endeløs blå himmel, det kan alt sammen blive dit, hvis du kan tage til Soneva Fushi resorts eneste boghandel alene i et år. 

Det eksklusive feriested ligger på øen Kunfunadhoo på Maldiverne og tilbyder en pakke, der er svær at modstå. 

I jobannoncen sagde de, at de leder efter en eventyrlysten og kreativ roman elsker, der skal starte i oktober. 

Den heldige jobtager vil blive betalt 5500 kroner om måneden med mulighed for mere, hvis de kører litteraturkurser for øens meget rige kundekreds, det skriver The Sun.

Fodtøj er forbudt på øen i Det Indiske Ocean, så den, der får drømmejobbet, bliver nødt til, at gå barfodet rundt.

Personen forventes også, at drive boghandlen egenhændigt, præsentere sig for gæsterne og komme med personlige anbefalinger, samt at køre regnskab og lageropgørelse.

Talsmanden for Ultimate Library, der driver boghandleren i Soneva sagde, at bogormen bliver nødt til, at være au-fait med at være alene, da de kører stort set det hele selv. 

Personen de søger, skal også have tidligere erfaring med at udgive eller have arbejdet i en boghandel. 

Den der napper jobbet, vil kunne leve og spise gratis på stedet, have sit eget fitnesscenter, spa, vandsport og privat strand.

Soneva Fushi beskrives som “en naturskat beliggende i Baa Atoll UNESCO Biosphere Reserve, og en af de største øer i Maldiverne”. 

Det siges, at indeholde magiske oplevelser ved hver tur fra spisning i trætoppene i en regnskov, til barfodede tjenere, der betjener gæsternes behov. 

Villaer på Soneva koster mellem 18.000 kroner og 267.000 kroner per nat.

Talsmanden tilføjede: 

“Øens regler er: ingen sko, ingen nyheder. De opfordrer gæsterne til at genskabe forbindelsen til jorden.” 

Gæster opfordres også til, at tage en digital detox og aviser er ildeset. 

Georgie Polhill fra London sagde, at hun kom tilbage fra øen som en helt anderledes person, efter at have tilbragt seks måneder der som den tidligere boghandler. 

Den 27-årige kvinde sagde, at den største udfordring var, at vænne sig til det langsomme tempo i livet på Kunfunadhoo. 

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig