Dronning Elizabeth sender 'hemmelig besked': Bemærkelsesværdigt

Af: Ida Hansson

|

08/06/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dronningen sender "hemmelig besked" på sit seneste billede. Billedet er bemærkelsesværdigt på grund fraværet af Harry og Meghan samt prins Andrew.

Mest læste i dag

Dronningen har sendt en 'hemmelig besked' med det seneste profilbillede på Twitter, der tydeligt viser Meghan Markle og prins Harrys nye positioner.

Med dronningen forrest i midten, sammen med prins Charles og Camilla på sin højre side, prins William og Kate Middleton med deres tre børn på sin venstre side, taler det bemærkelsesværdige fravær af nogle få udvalgte et tydeligt sprog efter flere dages platinjubilæumsfejring.

Monarken ønsker tydeligvis sine nærmeste som kongefamiliens sande ansigt - de arbejdende familiemedlemmer, der har høstet mest respekt blandt den britiske offentlighed. Det skriver TheSun.

Der er ikke plads til 'yndlingssøn' prins Andrew eller Harry og Meghan, som ikke længere arbejder royalt, men er dette bare et tilfældigt og glædeligt billede, eller et tegn på, at dronningen viser loyalitet over for dem, der er loyale over for hende?

Harry og Meghan opgav deres roller som senior arbejdende kongelige for, tilsyneladende, at flytte til USA for et liv væk fra rampelyset, selvom de vendte tilbage til Platinum Jubilee Service of Thanksgiving i St. Paul's Cathedral.

Men at sidde på den modsatte side af gangen til Cambridges, såvel som Charles og Camilla, bekræftede deres stærkt reducerede rolle i en af ​​verdens mest kendte familier, mens hertugen af ​​York også var fraværende.

Engang var han en af ​​stjernerne i den kongelige familie, men nu er Harry blevet reduceret til en "bagerste række"-rolle sammen med prinsesse Eugenie og hendes mand Jack Brooksbank, som også er ikke-arbejdende kongelige.

Anbefalet til dig