Dronning Margrethe afslører: Det drømmer jeg om

Foto: Shutterstock

Nu fortæller dronning Margrethe om en af hendes personlige drømme

Mandag vinkede dronning Margrethe farvel til Færøerne for denne gang. Efter nogle dage på øerne var dronningens officielle besøg overstået. Inden besøget blev helt afsluttet, så stillede dronning Margrethe op til pressemøde. 

Her gjorde hun blandt andet status over de fem dage, som hun brugte på de nordatlantiske øer. Derudover brugte dronning Margrethe også lejligheden til at sætte ord på en drøm, som hun håber vil gå i opfyldelse. 

"Først og fremmest vil jeg gerne sige, hvor dejlig en oplevelse det har været igen at være på Færøerne. Selvom vi har haft lidt komplikationer omkring ankomster og så videre., så er det ét af de rigtig gode besøg, jeg har haft her," fortæller dronning Margrethe på pressemødet - og fortsætter: 

"Jeg er blevet meget varm modtaget over det hele og jeg har fået set en masse. Og set ting og steder, jeg ikke har oplevet før så det har virkelig, virkelig været nogle dage, der har været rige på oplevelser, sagde dronningen glædestrålende om besøget, der heldigvis kunne gennemføres, trods bekymringer omkring Coronasmitten og stigende smittetal på Færøerne."

Læs også

Søren Brostrøm med helt ny vaccine-melding

"Det har ikke været opppe"

Dronningen slog ved samme lejlighed fast, at det hun ikke havde overvejet at aflyse besøget. -

"Det har ikke været oppe at aflyse besøget. Det er klart, at havde Corona-situationen udviklet sig dramatisk anderledes, så havde vi naturligvis taget hensyn til dét. Men heldigvis har det da været muligt at gennemføre besøget, stort set, som vi havde tænkt os. Og dét er jeg vældig glad for," slår dronningen fast på pressemødet

Ved samme lejlighed løfter hun også sløret for en personlig drøm. Dronning Margrethe fortalte, at hun godt kunne tænke sig at komme på en rejse med sine børnebørn. Dronningen tilføjede desuden, at den rejse - for hendes skyld - gerne måtte gå til Færøerne. 

Læs også

Mange hunde rammes lige nu: Nu slår de alarm

 

 

Læs også