Dronning Margrethe fik spørgsmål om tragisk dødsfald: Hendes svar fik alle til at grine

Nyheder
Foto. Shutterstock
Foto. Shutterstock
Hendes Majestæt fik gjort et alvorligt spørgsmål til et humoristisk indslag.

Lige nu læser andre også

Hendes Majestæt Dronning Margrethe, kendt for sin royale og kunstneriske engagement, afslørede overraskende sin holdning til den verdensberømte TV-serie "Venner" og dens stjerne, Matthew Perry.

Dronning Margrethe havde netop haft sin første arbejdsdag med balletforestillingen "Snedronningen", hvor hun har arbejdet tæt sammen med musikeren Oh Land på scenografien og kostumerne.

Pressemødet gav journalister mulighed for at stille spørgsmål om forestillingen, men én journalist havde et uventet spørgsmål om Matthew Perry i ærmet. Journalisten fra Ekstra Bladet spurgte dronningen, om hun var berørt af nyheden om Matthew Perrys død i weekenden.

Matthew Perry, kendt som Chandler Bing i "Venner", var en af de mest ikoniske figurer i serien og døde tragisk i en alder af 54 år. Dronning Margrethe overraskede ved at afsløre, at hun aldrig har set noget af "Venner".

"Jeg har aldrig set noget af det," sagde dronning Margrethe med et smil, hvilket fremprovokerede latter i pressen.

Dronningens ærlige svar afslører, at selv royale højtstående personer ikke altid følger populærkulturens mest ikoniske serier, uanset hvor verdenskendte de måtte være.

Perry blev fundet død i sit hjem den 28. oktober. Årsagen bad dødsfaldet er fortsat uvist.

Anbefalet til dig