Dronning Margrethe hopper med på bølgen: Udkommer med podcast

Nyheder
Foto: Shutterstock
Allerede fra i morgen, kan du høre det første afsnit.

Mest læste i dag

Det er vældigt populært at lytte til podcast og man kan efterhånden finde en podcast inden for alle emner. Og nu udkommer selveste dronning Margrethe også med en podcast, som har titlen "Dronningen og kusten". Det oplyser Podimo i en pressemeddelelse. 

Emnet i podcasten er kunst og kultur. Podcasten består af tre afsnit og dykker i hvert afsnit ned i en specifik kunstart. I hvert afsnit taler dronningen med en kendt kulturcornnaisseur. Hun taler blandt andet med Nikolaj Kopel om klassisk musik og med Peter Bo Bendixen om ballet. 

Derudover runder hun også emnet billedekunst, sammen med kunsthistoriker Bente Scavenius. 

Imponeret af Majestæten

- Dronningens interesse og indsigt i mange former for kunst og kultur er virkelig stor. Som bestyrelsesmedlem i Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond bliver jeg ved hvert møde imponeret af Majestætens passion og ofte helt detaljerede viden inden for de mange former for kunst, siger Podimos medstifter og indholdsindholdsdirektør, Nikolaj Koppel, i en pressemeddelelse. 

Første afsnit af "Dronningen og kunsten" får premiere i morgen den 27. oktober og kan lyttes på Podimo.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig