Dronning Margrethe løfter sløret: Her går turen hen

06/7/21 07:29

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Kim Refslund, DR ©
Nu bekræfter Kongehuset, at dronningens hverdag vender endnu mere tilbage til, hvordan den var, inden coronaen skyllede ind over landets kyster. For første gang i lang tid skal dronning Margrethe nemlig på officielt besøg i udlandet.  Det fortæller Kongehuset tirsdag i en pressemeddelelse. Her fortælles det, at dronning Margrethe drager nord på allerede senere i denne måned. Her tager hun på en rundrejse, der bringer hende rundt i en stor del af Grønland.    "Hendes Majestæt Dronningen aflægger officielt besøg i Grønland i dagene 24. juli til 5. august 2021," skriver Kongehuset i pressemeddelelsen, hvor de også sætter navn på de egne, der får besøg af dronning Margrethe under statsbesøget i Grønland.  Her går dronning Margrethes tur hen Videre i pressemeddelelsen sætter Kongehuset lidt flere ord på, hvor statsbesøget bringer dronning Margrethe hen.  "Turen indledes i Østgrønland med besøg i Tasiilaq. Herefter går turen til Nordgrønland med besøg på Station Nord, Pituffik og i Qaanaaq," skriver Kongehuset - inden de tilføjer: "Sidste del af turen foregår i Vestgrønland med besøg i Ilulissat, Nuuk, Qaqortoq samt Narsaq."  Et detaljeret besøgsprogram vil blive offentliggjort senere, oplyser Kongehuset. Dronning Margrethe har ved flere lejligheder udtalt, hvor fascineret hun er af Grøland og landets historie.   
Nu bekræfter Kongehuset, at dronningens hverdag vender endnu mere tilbage til, hvordan den var, inden coronaen skyllede ind over landets kyster. For første gang i lang tid skal dronning Margrethe nemlig på officielt besøg i udlandet. 

Det fortæller Kongehuset tirsdag i en pressemeddelelse. Her fortælles det, at dronning Margrethe drager nord på allerede senere i denne måned. Her tager hun på en rundrejse, der bringer hende rundt i en stor del af Grønland.    "Hendes Majestæt Dronningen aflægger officielt besøg i Grønland i dagene 24. juli til 5. august 2021," skriver Kongehuset i pressemeddelelsen, hvor de også sætter navn på de egne, der får besøg af dronning Margrethe under statsbesøget i Grønland. 

Her går dronning Margrethes tur hen

Videre i pressemeddelelsen sætter Kongehuset lidt flere ord på, hvor statsbesøget bringer dronning Margrethe hen. 

"Turen indledes i Østgrønland med besøg i Tasiilaq. Herefter går turen til Nordgrønland med besøg på Station Nord, Pituffik og i Qaanaaq," skriver Kongehuset - inden de tilføjer: "Sidste del af turen foregår i Vestgrønland med besøg i Ilulissat, Nuuk, Qaqortoq samt Narsaq." 

Et detaljeret besøgsprogram vil blive offentliggjort senere, oplyser Kongehuset. Dronning Margrethe har ved flere lejligheder udtalt, hvor fascineret hun er af Grøland og landets historie.