Dronning Margrethe overrasker: Tog fusen på Ulf Pilgaard

04/10/2021

Sarah Steenfeldt

Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen 2021. Foto: Cirkusrevyen/ Henrik Petit
Søndag den 3. oktober var Ulf Pilgaards sidste dag i Cirkysrevyen - og her fik han sig en stor overraskelse.

Mest læste i dag

I går - søndag den 3. oktober - var Ulf Pilgaard på scenen i Cirkusrevyen for allersidste gang. I intet mindre end 40 år har han været en del af Cirkusrevyen, men nu takker han af. 

En af de roller han blandt andet spiller i revyen er dronning Margrethe - og det gjorde han også søndag. Han fik sig dog noget af en overraskelse, da den vaskeægte dronning Margrethe pludselig dukkede op på scenen. 

        View this post on Instagram                      

A post shared by Cirkusrevyen (@cirkusrevyen)

Her overrakte dronning Margrethe den 80-årige skuespiller en helt særlig gave - nemlig et askebære med monogram. Det skriver BILLED-BLADET

Dronning Margrethes visit blev taget varmt i mod. Ulf Pilgaard smilede stort og det samme gjorde dronning Margrethe. Den store overraskelse er også blevet modtaget med stor begejstring blandt publikum og alle Cirkusrevyens følgere på Instagram.

"Det er fantastisk - to seje mennesker" 

"Fantastisk - sikke et skulerklap til kære Ulf"

"Perfekt afslutning"

Ovenstående er blot et udpluk af de mange kommentarer, der er væltet ind. 

Særlig hyldest 

Det er ikke kun på scenen i Cirkusrevyen at Ulf Pilgaard er blevet hyldet. Også til hans 40 års jubilæum blev han hyldet på helt særlig vis.

Revydirektør Torben "Træsko" Petersen havde gjort sig særdeles umage til fejringen af jubiluæet - derfor ventede der Ulf Pilgaard en helt særlig overraskelse. 

I anledningen af den store dag, havde revydirektøren nemlig fået fremstillet intet mindre end 2500 øl med særlige etiketter. Her prydede Ulf Pilgaard etiketten. 

KLIK HER  for at læse flere nyheder fra ind- og udland. 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig