Dronningen fylder år - og du kan ønske hende tillykke

Nyheder
Dronningen fylder år torsdag. Her er hun flankeret af sin ene søn og barnebarn. Foto: Per Morten Abrahamsen
Torsdag fylder dronning Margrethe 80, og du kan sende majestæten en hilsen.

Mest læste i dag

Få steder i verden nyder landets kongehus så stor popularitet, som tilfældet er i Danmark. Danskerne er vilde med kongefamilien med dronning Margrethe i spidsen. Derfor er der også lagt op til noget af en folkefest, når dronningen i denne uge fejrer sin fødselsdag. 

Torsdag fylder dronning Margrethe 80 år. I den forbindelse har kongehuset blandt andet udgivet nye portrætbilleder af dronningen sammen med kronprins Frederik og prins Christian. Nu åbnes der også op for, at alle danskere kan sende dronningen en personlig fødselsdagshilsen. 

Kongehuset har nemlig åbnet op for en offentlig gratulationsliste, som gør det muligt for danskerne at sende en hilsen. Det er ligegyldigt om man er flydende i at skrive på computer eller gerne vil sende dronningen en håndskreven hilsen. Begge dele er en mulighed. 

Sådan lykønsker du dronningen

Hvis du også er en af de danskere, der glæder sig til at kippe med Dannebrog og ønske dronningen tillykke, så har du måske også lyst til at sende hende et par ord om, hvad hun betyder for Danmark. 

Det eneste du skal gøre er, at gå ind på Kongehuset.dk. På forsiden kan du se et stort felt, hvor du kan skrive din hilsen digitalt eller indsende et billede af en håndskreven hilsen, så giver hoffet hilsnerne videre til dronning Margrethe, så hun kan læse dem. 

Man må også gerne indsende en tegning eller en fotografi til dronningen. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig