Dronningen i isolation - Det laver Dronning Margrethe under sin coronakarantæne

Nyheder
Dronning Margrethe under sin tale i forbindelse med coronakrisen. Foto: Kim Refslund, DR ©
Det meste af Danmark er lukket ned, og alle er stort set i hjemmeisolation. Det samme er dronning Margrethe.

Mest læste i dag

 

Hendes isolation er dog måske lidt mere behageligt end den normale dansker, som sidder i en lille lejlighed.

Dronningen har nemlig en masse skønne slotte, som hun kan isolere sig på. Og valget er faldet på Fredensborg Slot, hvor dronningen nu befinder sig, så hun ikke bliver smittet af coronavirus.

Har mange ting på dagsordenen

Selvom dronningen er lukket inde, står tiden ikke stille. Dronning Margrethe har nemlig stadig en masse gøremål. Men hun følger sit eget råd fra sin tale og bliver hjemme. Det skriver Billed-Bladet.

Dronning har siden 12. marts lukket sig inde, og så har hun aflyst sin 80-års fødselsdag.

Dronningen er gået i selvvalgt karantæne på Fredensborg Slot, hvor hun også bliver påskedage, som hun ellers plejer at afholde på Marselisborg Slot i Aarhus.

Nye love skal vedtages

Der er stadig meget arbejde for dronningen selvom landet er lukket ned, og hun er på Fredensborg. Her skal dronningen nemlig på arbejde når der kommer nye love som skal vedtagets, og dem har der været en del af de seneste par uger.

Dronningen skal underskrive dem, og være med til at de bliver vedtaget.

Dronningen skal også tage stilling til, hvad der skal aflyses og udsættes.  

Kreativ påske

Noget af det dronningen har stor flair for er at være kreativ. Og der er da heller ingen tvivl om, at påsken skal bruges på noget kunstnerisk.

Dronningen udfylder nemlig fritiden med sin store hobby, som er kunsthåndværk.

Dronning Margrethe både tegner, syr og maler, så disse projekter kan hun få meget tid til at gå med.

Hun bliver heller ikke helt ensom på slottet, selvom de fleste af hendes medarbejdere er sendt hjem.

Dronningen har selskab af sin hofdame og en adjudant, som også sidder med til både frokost og middag, så dronningen har nogen at tale med.

Det vides endnu ikke, hvordan Dronning Margrethe vil fejre sin fødselsdag, men det bliver helt sikkert ikke en stor fest.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig