Dronningen melder ud: Tænk på andre end jer selv

Foto: Shutterstock

Det er en helt klar melding, der kommer fra dronning Elizabeth.

Hver dag vaccineres flere og flere mod coronavirus. Vaccinerne er yderst omtalt i alle medier verden over - og der er også meget blandede holdninger til, hvorvidt man vil lade sig vaccinere, når det bliver tilbudt.

Både dronning Elizabeth og prins Philip er begge blevet vaccineret. 

I denne uge deltog den 94-årige dronning i et digitalt møde, med ledere fra Storbritanniens vaccinationsindsats. Her berettede dronning Elizabeth om sin egen oplevelse med vaccinen. Hun beskrev blandt andet det gik rigtig hurtigt med at blive vaccineret, og at stikket overhovedet ikke gjorde ondt. Det deler det britiske kongehus på Instagram.

Læs også

LIGE NU: Bekræfter - Nu stiger det

Derudover kom hun med en helt klar opfordring til alle andre.

"Det er selvfølgelig svært for folk, der har aldrig før har fået en vaccine. Men de burde tænke på andre mennesker end dem selv," lød det klart og tydeligt fra hende.

Du kan se et klip fra videomøde her, som det britiske kongehus har delt på deres Instagram-profil.

Vil ikke først i køen

Da coronavirussen brød ud og landet England lukkede ned, gik dronning Elizabeth og prins Philip i isolation på Windsor Castle. De to kom også med en overraskende melding, da England begyndte at vaccinere de første borgere mod coronavirus i december.

Læs også

Kendt tv-vært melder ud: Efter 14 år er det nu slut

Dronningen meldte nemlig ud, at på trods af hendes status og alder, så ville hun bestemt ikke først i køen. I stedet insisterede de på, at vente til det blev deres tur.

Som sagt, så gjort - men nu er parret begge vaccineret og kan igen genoptage en mere normal hverdag.