Dronningen overrasker alle

17/5/22 11:41

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Trods dronning Elizabeths haltende helbred, så troppede hun i dag op i egen høj person.

Hendes Majestæt strålede, da hun sluttede sig til sin yngste søn Edward, til åbningen af ​​den nye Elizabeth-linje på Paddington Station i London.

Man regnede ellers med, at jarlen af ​​Wessex ville være det eneste medlem af den kongelige familie til at markere lejligheden, men kongelige fans blev ovenud lykkelige over, at monarken så særlig frisk og glad ud, da hun sluttede sig til Edward til den meget specielle begivenhed.

Hun blev set med et ganghjælpemiddel, da hun mødte op med metroarbejdere, inklusive lærlinge, chauffører og stationspersonale. Boris Johnson, Londons borgmester Sadiq Khan og transportminister Grant Shapps besøgte også stationen for at fejre åbningen i dag, tirsdag.

Dronningen købte den allerførste billet til metrolinjen ved at bruge et minde om Oyster card. Hun og Edward gik derefter hen til sporene for at lære om designet af den nye station.

Besøget endte med, at de kongelige satte sig på et tog til Tottenham Court Road, inden de vendte tilbage til Paddington. Det skriver TheSun.

"Vi er alle utroligt rørte og taknemmelige over for Hendes Majestæt for at komme for at åbne Elizabeth-linjen i dag," sagde premierministeren her til morgen.

Den kongeliges optræden i hovedstaden kommer kun to dage efter, at hun fik en flyvende start på sin jubilæumsfejring.

Den 96-årige, der har lidt af mobilitetsproblemer for nylig, så ganske stiv ud, da hun tidligere steg ud af en Range Rover uden hjælp, inden hun gik på den røde løber ved Windsor Castle.

Hun blev hyldet af filmstjernen Tom Cruise, som sagde, at hvad hun har opnået er 'historisk'.

Helen Mirren, der spillede dronning Elizabeth i filmen The Queen fra 2006, Billions-skuespilleren Damian Lewis, Bridgertons Adjoa Andoh og tv-gartneren Alan Titchmarsh var også til den stjernespækkede begivenhed.