Du bør lade dig corona-teste, hvis du har været her

24/8/20 08:15

Sarah Steenfeldt

Nu opfordrer cafeen alle der har besøgt dem, den pågældende dag, til at blive corona-testet. Foto: Shutterstock.com
Cafeen er nu ude og advare kunderne på de sociale medier, hvor de opfordrer alle som har besøgt dem, i de pågældende dage, til at blive corona-testet.

I øjeblikket opfordres folk til at lade sig corona-teste, hvis de har deltaget i arrangementer eller været på steder, hvor der efterfølgende er personer som bliver testet positiv for coronavirus.Nu er det en cafe på Fyn, som råber vagt i gevær, efter at en af deres ansatte, er blevet testet positiv for coronavirus.

Det er caféen i Espe Hallen på Fyn, som nu opfordrer alle som har besøgt stedet den 19. eller 22. august, til at lade sig corona-teste. 

En pige som arbejder på caféen, fik det skidt da hun var på arbejde og blev derfor efterfølgende testet for coronavirus - og testen kom tilbage positiv.

Det er i et opslag på Facebook at hallens ledelse oplyser om den smittede medarbejder.

"En af pigerne i køkkenet fik det dårligt torsdag, så hun fik foretaget en coronatest fredag. Resultatet af testen er netop kommet, og den er desværre positiv.” Står der i opslaget, som er postet lørdag.

Det oplyses at pigen kun har været på arbejde én dag, i løbet af de sidste 14 dage - og derfor er der risiko for at pigen kan have smittet andre medarbejdere.

Cafeen holder lukket indtil at det har modtaget svar på alle personalets coronatests. 

Her kan du se Facebook-opslaget: