Dette fag var Jonas Vingegaards yndlingsfag i skolen

Nyheder
Foto: Gil Corzo / Shutterstock.com
Foto: Gil Corzo / Shutterstock.com
Selvom man måske skulle tro, at Vingegaards yndlingsfag var idræt, så er det ikke rigtigt.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard har opnået vaskeægte kendisstatus i Danmark, efter at have vundet Tour de France de sidste to år.

Den danske cykelrytter er blevet et nationalt ikon og har prydet forsiderne af aviser og magasiner, hvorfor danskerne har et godt indblik i, hvem han er som person.

For nylig udgav det udenlandske medie Cycling Weekly en artikel med titlen "21 ting, du ikke vidste om Jonas Vingegaard".

I artiklen står det blandt andet skrevet, at Vingegaard har arbejdet på en fiskefabrik, at hans svigermor er en berømthed i Danmark (Rosa fra 'Den store bagedyst', red.), og at han mødte sin kone, Trine, da hun var marketingchef på hans tidligere hold, ColoQuick-Cult.

Mens mange danskere nok var klar over ovenstående fakta, så er der særligt én information fra artiklen, som mange nok ikke kender til: Nemlig Vingegaards yndlingsfag i skolen.

Selvom man skulle tro, at den talentfulde sportsmand havde idræt som favoritfag, så er sandheden en helt anden.

Vingegaard har nemlig altid haft en stor kærlighed til matematik.

Med lidt god vilje kan man sige, at matematik kræver logisk tænkning, vedholdenhed og tålmodighed - kvaliteter som også er uundværlige, når man sidder på ryttercyklen i et stort etapeløb.

Og apropos store etapeløb så står det endnu uklart, om Vingegaard kommer til at deltage i årets Tour de France eller ej.

Så sent som i går blev der udsendt en pressemeddelelse om den danske cykelstjerne, og her blev der sat et par ord på hele situationen af Visma-Lease a Biks teamchef, Richard Plugge:

"Vi kan ikke tage til Touren for at forsvare Jonas' titel, hvis han ikke er på 100 %. Det er noget, vi ikke vil lade ske."

Det og meget andet kan du læse mere om i artiklen herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig