Dylan bruger under 1.000 kroner på mad om året: Sådan gør han

05/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Dylan spiser to store måltider om dagen - og alligevel bruger han kun omkring 1.000 kroner om året på mad.

Mest læste i dag

Dylan havde et ønske om finansiel fleksibilitet, og derfor ville han skære ind til benet. Han besluttede sig for at bruge så få penge som muligt på mad, og det lykkedes ham.

For blot $150 (982 kroner) har Dylan formået at få masser af mad og endda god mad i et helt år. På denne måde har han kunne spare tusindevis af kroner, som han har brugt til at betale sin studielånsgæld af, blive gift med sin elskede samt at købe hos i Los Angeles.

Dylan har ikke købt mad på dato eller skraldet, han har i stedet udnyttet en smart fidus.

Foto: Privat 

"Du betaler omkring $150 (982 kroner) for ubegrænset adgang året rundt til Six Flags (forlystelsespark), som inkluderer parkering og to måltider om dagen," forklarede den 33-årige Dylan til mediet Mel Magazine ifølge NY Post.

"Hvis du timer det rigtigt, kan du spise både frokost og aftensmad der hver dag." fortæller han.

Forlystelsesparken tilbyder gæsterne et "premium season dining pass", som giver besøgende mulighed for at nyde frokost- og aftensmad, samt en snack og ubegrænsede drinkkevarer under hvert besøg på enhver almindelig åbningsdag. Sådan lyder det iflge Six Flags Magic Mountains hjemmeside.

Aftalen, som ikke inkluderer drikkevarer med alkohol, står på hjemmesiden til til $109,99 plus diverse skatter.

3,21 kroner pr. måltid

I 2014 hørte Dylan om den billige løsning, der var ganske få minutter fra hans praktikplads i Valencia, Californien.

"En af mine kolleger sagde, at hun brugte 1.500 dollars (9.630 kroner) om måneden på at spise ude. Jeg tænkte: ’Ja, det kommer jeg ikke til!' fortalte Dylan, der til dagligt arbejder som elektroingeniør.

Han har spist omkring 2.000 måltider til omkring 3.21 kroner pr. måltid på Six Flags i de sidste syv år.

"Hele det første år tror jeg aldrig, at jeg tog ned til købmanden," fortæller han til mediet.

"Jeg timede det, så jeg kunne tage dertil i min frokostpause, gå tilbage på arbejde og så køre forbi igen til aftensmad på vej hjem fra arbejde."

Alt imens han gjorde dette, sparede han tusindevis af kroner.

"Det var vanvittigt - jeg sparede penge og afbetalte studielån," hævdede Dylan. Men mens hans lommer blev tykkere, blev han det også selv.

"Det første år var menuen lidt kedelig - alt hvad du kunne få var en burger og fritter, eller en pizza og brødpinde eller en patetisk sandwich og en genopfyldelig sodavandskop," sagde han og fortsatte:

"Det var slet ikke sundt, hvilket var hårdt."

Premium-menukortet inkluderer også typiske snack-godbidder som is, kager og småkager.

"Det var der, det blev farligt," indrømmede Dylan.

"Adskilt fra måltidet kunne du få Dippin' Dots, Sundaes, Churros, Kringler - alle den slags ting. Det var der, jeg begyndte at tage på."

Har ændret i menuen 

Men til Dylans stor glæde, og især Dylans fordøjelsessystem, begyndte Six Flags at introducere sundere rettere menueen.

"De har anstændige muligheder nu," forklarede han til det amerikanske medie og fortsatte:

 "Stadig meget dårlig mad, altså, det er forlystelsesparksmad, så man kan ikke forvente for meget af dem. Men du finder også muligheder, der ikke er forfærdelige," fortæller han.

I bestræbelserne på at spise lettere og forbrænde kalorier valgte Dylan ofte at tage en 5.000 skridts tur fra Six Flags parkeringsplads til Hurricane Harbor vandland-afdeling for at snuppe en chipotle kyllingesalat.

Siden han mødte sin kone for seks år siden, har Dylan - der er lige så stor en rutschebanefanatiker, som han er en sparsommelig spiser - skruet ned for sin Six Flags-fest og reduceret det til kun tre eller fire frokoster i forlystelsesparken om ugen.

"Så længe de bliver ved med at ændre menuen, er jeg glad." slutter Dylan, der har købt hus i området.