Dyrelæge kommer med hjerteskærende afsløring: Det gør din hund i sine sidste øjeblikke

Af: Ida Hansson

|

04/09/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dyrelægen åbner op om den sværeste del af jobbet.

Lige nu læser andre også

At miste en hund eller en kat er en smertefuld oplevelse, som de fleste kæledyrsejere har været igennem i deres levetid- eller også kommer de sikkert til det.

De fleste oplever hjertesorg, når deres elskede kæledyr skal aflives, og det kan være særligt hjerteskærende at tage det sidste farvel.

Nogle bliver for at overvære deres kæledyrs sidste øjeblikke, mens andre ikke kan klare at være med. Men en dyrlæge har afsløret den ting, kæledyr normalt gør, lige før de bliver aflivet- og det hele er forårsaget af hundens ejere.

På Twitter delte en kvinde ved navn Jessi Dietrich sin dyrlæges svar på et spørgsmål, hvor han blev bedt om at nævne den sværeste del af sit job. Det skriver Mirror.

"Han sagde, at når han skal aflive et dyr, vil 90 % af ejerne faktisk ikke være i rummet, når han injicerer dem, så dyrets sidste øjeblikke er normalt, at de febrilsk kigger rundt efter deres ejere og det, der knækkede mig," skrev Jessie Dietrich i opslaget.

En anden Twitter-bruger, der hævder at være tekniker på en dyrlægeklinik, kastede lidt lys over de hjerteskærende påstande.

"Jeg vil sige, at 80 % af ejerne ønsker at være der! Men vi giver dem en indsprøjtning for at gøre dem søvnige først (dybest set kirurgisk bedøvede), så overgangen er så meget lettere. Og når ejerne ikke ønsker at være en del af selve dødshjælpen, bliver de til bedøvelsen, så de i det mindste er hos dem, indtil de sover," skrev hun.

Tweetet fik tusindvis af kommentarer - og mange af dem fra oprevede brugere.

"Det var ikke meningen at knuse alles hjerter ville bare skabe noget opmærksomhed!!!!! Undskyld," skrev Jessi Dietrich i et senere Tweet.

Anbefalet til dig