Dyreste strøm i månedsvis mandag

Af: Thea Andersen

|

12/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan godt betale sig at holde store dele af sine el-artikler slukket i dag, da prisen på strøm er den dyreste i flere måneder.

Mest læste i dag

I en tid hvor danskerne kæmper med at få enderne til at hænge sammen, skal de nu forholde sig til endnu dyrere priser. 

Prisen vil mandag nemlig ramme det højeste niveau i flere måneder, viser de seneste tal fra Watts. 

Derfor vil du være godt tjent med at holde dine el-artikler slukket i dag.

Gennemsnittet i løbet af dagen vil ifølge Watts være 5.39 kroner per kilowatt-time.

Når klokken bliver 17.00 og en time frem, vil prisen pr. kWh ligge på intet mindre end 7.19 kroner. En time efter vil prisen falde en smule, men den vil fortsat være i den høje ende. Mellem klokken 18.00 og 19.00 vil prisen på en kWh nemlig ligge på 6.92 kroner. Dermed er det kun 27 øre billigere end den forrige time.

Det billigste tidspunkt på dagen i dag har vi allerede haft. Det var klokken 04.00, hvor prisen for en kWh lå på 3.8 kroner. Der er dog intet billigt ved dette, da prisen på el om natten tidligere har været nede under en krone.

Ovenstående er naturligvis kun relevant for de danskere, der har en fleksibel løsning, hvor de betaler for den aktuelle spotpris, mens danskere der har en fastafregning pr. kWh kan være mere rolige.

Foto: Watts

Den nævnte pris er inklusiv afgifter og moms.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig