Ed Sheeran bekræfter: Kommer til Danmark

17/09/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
På sin Instagram-profil bekræfter megastjernen at han spiller i Danmark næste år.

Mest læste i dag

Sidst han spillede i Danmark var i sommeren 2019, hvor han stod på scenen i Tusindårsskoven i Odense. 

Og nu kan de mange danske fans altså godt begynde at glæde sig, for til næste år vil han igen stå på en dansk scene. Det vil han den 4. august 2022, det afslører han både selv og koncertarrangøren Smash Bang Pow i en pressemeddelelse.

Koncerten bliver i Øresundparken, som ligger nær Kastrup Strandpark i København. Her er der plads til hele 38.000 fans.

Ifølge Ritzau bliver det sådan, at koncerten skabes af en rund scene i midten, hvor publikum står og sidder 360 grader rundt om.

Nyt album til oktober

"Øresundsparken er som et blankt ark, der kan skabes, som man vil. Det er virkelig fedt," siger koncertens pressechef, Søren Gaden.

Turnéens navn er "+ - = ÷ x Tour" - som udtales "The Mathematics Tour". 

Sidst Ed Sheeran var i Danmark var i 2019. Dette er et billede fra en koncert i Prag. Foto: Shutterstock

Vil man sikre sig billetter til koncerten, så skal man være klar lørdag den 25. september kl.12.00, for her starter billetsalget.

Turnéen starter skydes i gang i april næste år, hvor første stop er Irland, hvor han går på scenen den 28 april på Cork Fairc Ui Chaoimh. 

Den 30-årige stjerne udkommer med et spritnyt album den 29. oktober. Men allerede i dag er hans nye single "Shivers" udkommet. Tidligere på sommeren udkom han med singlen "Bad Habits" som allerede har mere end 430 millioner afspilninger på Spotify.

 

 

 

Anbefalet til dig