Ed Sheeran med privat og hjerteskærende afsløring

01/3/23 09:39

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu kommer verdensartisten med en hjerteskærende afsløring.

Den 32-årige sangeren afslørede, at en række livsændrende begivenheder i februar sidste år, ændrede forløbet for hans nye album 'Subtract', som han har annonceret, at han udgiver i maj.

Nu fortæller Ed Sheeran ærligt om sin sorg for første gang.

"Jeg havde arbejdet på 'Subtract' i et årti, forsøgt at forme det perfekte akustiske album, skrevet og indspillet hundredvis af sange med en klar vision om, hvad jeg troede, det skulle. være," siger han og fortsætter:

"Så i starten af ​​2022 ændrede en række begivenheder mit liv, mit mentale helbred og i sidste ende den måde, jeg så på musik og kunst. At skrive sange er min terapi. Det hjælper mig med at forstå mine følelser. Jeg skrev uden at tænke på, hvad sangene ville være, jeg skrev bare det, der væltede ud. Og på lidt over en uge erstattede jeg et årtis arbejde med mine dybeste mørkeste tanker," fortæller han.

Han fortæller så, at hans hustru fik konstateret en tumor i hjernen- mens hun var gravid med parrets andet barn. Hans hustru, Cherry, kunne først blive opereret efter fødslen.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Som om det ikke var nok, så skete der flere ting i den unge sangers liv, som ændrede ham.

“Min bedste ven Jamal, en bror til mig, døde pludseligt, og jeg stod i retten og forsvarede min integritet og karriere som sangskriver. Jeg gik i ring gennem frygt, depression og angst. Jeg følte, at jeg druknede med hovedet under overfladen, kiggede op, men var ikke i stand til at bryde igennem efter luft," siger han ifølge The Sun.

Ed Sheeran fortæller, at han ikke var i stand til at udgive et album, som ikke repræsenterede hvor han var- og hvem han var. Det var ikke troværdigt.

"Dette album er udelukkende det. Det åbner falddøren ind i min sjæl. For første gang, jeg ikke prøver at lave et album, folk vil kunne lide, udsender jeg blot noget, der er ærligt og sandt i forhold til, hvor jeg er i mit voksne liv," fortæller han.

Ed Sheeran og Cherry er nu forældre til to, og albumet 'Subtract' er sat til at blive udgivet den 5 maj 2023.