Edderkopperne forsvinder øjeblikkeligt: Mor hyldes for nemt og billigt trick

25/9/20 13:10

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
En mor har delt et trick, der får edderkopperne til at forsvinde fra huset.

Selvom alle liv på jorden har en værdi, er det nok de færreste, der elsker edderkopper. De små kryb lurer rundt omkring i huse og hjem, ligesom de sætter deres flotte spind på tværs af stier og i de danske skove, så man skal se sig en ekstra gang for, når man nyder den danske natur. De fleste danskere er formentlig også kurereret efter en sensommer, hvor der var ekstra mange edderkopper her til lands. 

Det kan du læse mere om her: 

Nu har en mor fået nok. Hun har selv fundet de vise sten, når det kommer til at holde edderkopperne ude af både opholdsstuer og børneværelser. Det delagtiggjorde hun de andre medlemmer af Facebook-gruppen  Family Lockdown Tips & Tricks, hvor hun lavede et opslag, der har fået folk over hele verden til at spærre øjenene op. 

Opslaget lover, at moderen har den bedste løsning og nemmeste på problemer med edderkopper. Som moderen selv skriver: "Lad mig bare sige det sådan, hvis du ikke allerede har prøvet dette trick, så er det virkeligt nu." 

Slip af med edderkopper lige nu

Selvom det næsten lyder for godt til at være sandt, så kræver det ikke alverden at slippe af med edderkopperne, fortæller hun. Det eneste man behøver en sprayflaske og lidt pebermynte-olie. Alternativt kan man også bruge en såkaldt diffuser, der automatisk fordeler duftene. Dernæst hældes olien ned i flasken eller diffuseren, og så skulle edderkopperne - ifølge moderen - være et overstået kapitel. 

I sit opslag på Facebook pointerer hun dog, at man bør være forsigtig, hvis man anvender metoden omkring børn, dyr eller begge. 

Siden hun offentliggjorde opslaget er kommentarene væltet ind. Kommentarfeltet bugner med tilkendegelserr fra nær og fjern af folk, der anerkender moderens genialitet. En bruger deler endnu et tip, der skulle hjælpe med at holde de otte-benede plageånder væk fra stuerne. 

"Eucalyptusolie på ydersiden af ​​vinduerne er lige så god ... og billigere," skriver Facebook-brugeren.