Efter 12 år er det forbi: TV 2-kendis løfter sløret for stort skifte

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han har de seneste 12 år været fast inventar hos TV 2, når de har blændet op for Oscar-uddelingen.

Mest læste i dag

De seneste 12 år har Jesper Steinmetz stået på den røde løber til Oscar-prisuddelingen – men i år er det slut.

Til trods for at have været fast inventar i alle 12 år, er tiden med at rive i den ene kendte efter den anden, nemlig forbi.

I stedet, når Oscar-uddelingen inden længe løber over skærmen, vil de danske seere få fornøjelsen af hans kollega, Abdel Aziz Mahmoud, selskab, som i bedste Jesper Steinmetz-ånd skal forsøge at hive Hollywood-stjernerne om på dansk tv inden showstart.

Tiden er nemlig inde, til at Jesper Steinmetz bliver hjemme i Danmark som Oscar-vært i TV 2s studie, skriver B.T.

Og det er såmænd efter eget ønske, afslører Steinmetz.

"Det har jeg simpelthen ønsket, så det er mit helt eget, frie valg," forklarer Jesper Steinmetz til B.T.

For det første skiftede han sidste år jobbet som TV 2-korrespondent i amerikanske Washington ud med tilværelsen som Europa-korrespondent i London.

"Jeg havde bare brug for at prøve noget andet. På alle områder, både i forhold til at være korrespondent og i forhold til Oscars. Jeg er meget film interesseret, så jeg er meget glad for, at der stadig var et ønske om, at jeg var med – det ville være underligt ikke at være!"

Derudover vil det åbne muligheden for et ønske, som han længe har haft: At arbejde sammen sin mangeårige veninde og nu Oscar-medvært Michèle Bellaiche.

I september faldt det hele så på plads, så Abdel Aziz Mahmoud bliver sendt til den røde løber i USA, mens Jesper Steinmetz og hans mangeårige veninde styrer løjerne hjemme i Danmark søndag nat.

Abdel Aziz Mahmoud og Jesper Steinmetz har da også udvekslet gode råd og erfaringer forud for »jobbyttet«, forklarer Europa-korrespondenten.

Anbefalet til dig