Efter 12,5 år: Siger farvel til Go' Morgen Danmark

Foto: Shutterstock.com

Efter mange år er det nu slut.

I over et årti har Lola Jensen været en del af Go' Morgen Danmark, hvor hun har givet danske børnefamilier gode råd. Men nu er den populære familievejleder ikke længere at finde på skærmen om morgenen, det fortæller hun i et Facebook-opslag. 

"Jeg skylder at orientere alle I skønne mennesker ude i marken, der har vist mig tillid, bakket mig op og været anerkendende samt givet dejlige fortællinger tilbage om brug af inspirationen gennem alle mine år i GO morgen Danmark. Især skylder jeg fortælling, fordi folk er begyndt at tro, at jeg måske er syg," lyder det. 

Læs også

Lasse Rimmer åbner op efter skilsmisse: Melder ud om dating

For Lola Jensen er ikke syg - hun er blot stoppet, fortæller hun:

"Jeg er rask, men jeg er sluttet i GO Morgen Danmark, og det fortæller jeg Morten Resen i dagens episode af vores Lola og Morten podcast, hvor vi har en rar snak omkring det. Der er ingen dramatik i vores snak, men der er fortælling om min exit, hvis du vil høre det," forklarer hun.

Lola Jensen har været med i Go' Morgen Danmark i 12,5 år. Foto: Lolajensen.dk 

Er ikke færdig endnu 

Familievejlederen benytter desuden muligheden for at sende en stor tak. 

"Her i dette opslag vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til TV2 for 12,5års deltagelse på GO Morgen Danmark. Og tusind tak til seerne for de virkelig mange positive tilkendegivelser jeg har fået ude i marken igennem årene. Hver eneste kærlige anerkendelse har fyldt mine energier op. Jeg vil også benytte lejligheden til at sige, at jeg bestemt ikke er færdig med at give fra mig i forhold til at skabe sikkerhed til forældrerollen," lyder det.

Hun fortæller også, at hun nu deler gode råd ud i hendes podcast og en række andre steder. 

Læs også

Afviste opkald midt i havearbejdet: Så fik Fynbo sig en kæmpe overraskelse

"Det vil jeg gøre i lydpodcasten sammen med Morten, i min Lola Jensen app, i mine bøger og via foredrag. Igår i Ferritslev Fritidshus hvor en pensioneret skolelærer efterfølgende kom hen og sagde: "Det er den bedste oplevelse af sin art i den sidste tid... nej nogensinde...tak Lola for en god aften". Tak siger jeg den anden vej for ordene. De gjorde mig glad og gjorde mig så klar til aftenens foredrag i Arena Randers. Kære alle vi ses og høres ved via andre "kanaler" i fremtiden. Alt det bedste familieliv til alle," skriver hun.

I 34 år har Lola Jensen vejledt familier både via foredrag, undervisning, supervision, tv, bøger og video. 

Blandt andet har Lola Jensen skrevet bøgerne "Den store far, mor og børn", "Må vi så få ro" og "Den store bog om skolebørn". 

Herunder kan du se hele Lola Jensens opslag på Facebook: