Efter 14 år: TV 2-vært takker af

Foto: Shutterstock.com

Den populære vært har været et kendt ansigt i mange år, men nu er det blevet tid til at prøve kræfter med et nyt job

Hvis blot man har en smule interesse for sport, er der en god chance for, at man er stødt på Camilla Nørgaard. I mange år har hun nemlig været et kendt ansigt på TV 2 Sport, hvor hun har dækket alskens sportsligt stof.

Læs også

Stor nyhed fra Meny: Nu sker det

Efter 14 år på sportskanalen, har hun dog besluttet sig for at takke af. Det skyldes, at hun i stedet vil prøve kræfter med noget nyt. Nærmere beskrevet, så har hun besluttet at skifte sporten ud med et job på TV 2 News.

Det oplyser TV 2 i pressemeddelelse ifølge Ekstra Bladet.

"Camilla er en stensikker vært, som med stor ro og autoritet kan formidle både det hurtige og det dybe. Hun er ganske enkelt en fremragende nyhedsvært, og hun kommer til at passe perfekt ind på det stærke hold af News," fortæller chefredaktør Ask Rostrup.

Camilla Nørgaard forklarer, at hun er glad for, at hun har fået muligheden for at prøve kræfter med noget nyt og anderledes, end hun har været vant til de seneste mange år.

"Jeg har haft nogle fantastiske år på TV 2 Sport  med nogle fantastiske mennesker, som jeg kommer til at savne. Men nogle gange skal man træffe store og svære beslutninger, og det her er én af dem. Efter mere end 14 år på sporten har jeg lyst til at prøve andre udfordringer, og der er ikke noget andet sted end TV 2 News, jeg hellere vil gøre det," siger Camilla Nørgaard.

Derudover oplyser hun, at hun allerede har taget hul på sit nye job, og at hun er vild med det. Hun forklarer også, at hun er særligt glad for tempoet og energien på News.

"Jeg er allerede tyvstartet i mit nye job, og jeg er vild med det. Mine News-kolleger har taget så godt imod mig og har en stor andel i, at jeg nemt og naturligt har kunnet sætte mig i nyhedsstolen. Jeg er vild med tempoet og energien på News, som bliver fastholdt uden at gå på kompromis med kvaliteten," lyder det.

Læs også

Farvel og tak: Signe Lindkvist smidt ud af tv-program

Slutteligt forklarer hun, at hun er bevidst om, at det er et stort ansvar at skulle bidrage til dette, og at hun sætter stor pris på den tillid, hun er blevet vist.