Efter 15 uheld indenfor 3 timer kommer politiet nu med klar opfordring til alle bilister

Af: Mie M.B

|

08/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom vi har haft en periode med plusgrader, så må vi ikke glemme noget meget vigtigt

Mest læste i dag

Torsdag morgen blev Fyns Politi kaldt ud til intet mindre end 15 færdselsuheld spredt over hele Fyn, hvilket skabte en ekstraordinær travl start på dagen for både politi og trafikanter. Uheldene, der primært fandt sted på E20 og Svendborgmotorvejen mellem klokken 05.44 og 08.16, resulterede heldigvis kun i lettere personskader, men medførte betydelig materiel skade og omfattende trafikale forsinkelser. Det skriver Fyens.dk.

Vagtcentralens leder, Rasmus Tyllesen, udtrykker bekymring over bilisternes hastighed under de rådende vejrforhold. "Selvom vejen måske ikke ser glat ud, er vi lidt overraskede over, at så mange bilister tilsyneladende ikke sænker farten, når de opdager det glatte føre," siger han. Politiet mener, at is og rimfrost på vejene er hovedårsagen til det store antal uheld denne morgen.

I lyset af de mange uheld, påpeger Fyns Politi vigtigheden af at køre med forsigtighed og tilpasse hastigheden efter forholdene. Politiet minder alle trafikanter om deres forpligtelse til at udvise agtpågivenhed og ansvar, når de færdes på de isglatte veje, særligt under vanskelige vejrforhold som sne og rimfrost.

Anbefalet til dig