Efter 16 år: Nu kommer Madeleine McCanns søster med en udtalelse

Af: Ida Hansson

|

04/05/2023

Nyheder
Foto: Politi
Foto: Politi
Den 18-årige søster, Amelie McCann, kommer nu med en udtalelse om sin savnede søster.

Mest læste i dag

Madeleine McCanns søster, Amelie, tændte i går aftes et lys til minde om Madeleine, da hun og forældrene markede 16-års jubilæum for Madeleines forsvinden.

"Det er rart, at alle er her sammen, men det er en trist lejlighed," sagde Amelie. Amelie, der nu er 18 år, og snart skal studere på universitetet, blev afbildet for første gang, siden hun var et lille barn og det giver samtidigt et glimt af, hvordan hendes ældre søster nu kan se ud som voksen.

Den unge kvinde og hendes forældre blev af lokalbefolkningen og tilhængere hilst hjerteligt til en uformel mindesstund i deres hjemby Rothley, Leicestershire. Det skriver Mirror.

Hendes tvillingebror Sean deltog ikke.

"Vi er her i aften for at vise vores kærlige bekymring for Madeleine og for alle små børn, der er blevet taget væk fra deres familier mod deres vilje. Vi er også her for at opmuntre hinanden til at bevare håbet og bede om en fornyelse af styrke, selv efter denne lange tid," sagde den lokale præst til den folkesamling der var mødt op.

Efter alt at dømme lever håbet om at finde Madeline stadigvæk hos forældrene Kate og Gerrey og Amelie.

Der er nu gået 16 år siden den dengang 3-årige Madeleine forsvandt fra ferielejligheden i Portugal.

Britisk politi har for nylig bedt indenrigsministeriet om flere penge til at holde deres efterforskning, kaldet Operation Grange igang, og som nu har kostet skatteyderne 109.996.900 kroner indtil videre.

Den polske pige Julie Wendell har for nylig skabt mere fortvivlelse for Madeleines forældre ved at hævde, at hun var det forsvundne barn.

På trods af negative DNA-tests og afslag fra sin egen familie og et års aldersforskel, fortsætter hun med at insistere på, at hun er Madeleine.

Du kan se billederne af Amelie McCan her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig