Efter 17 år: Populær dansk gruppe gør comeback

30/08/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Duoen, der hittede i begyndelsen af 00'erne, vender tilbage.

Mest læste i dag

Den danske duo C21, der hittede i 00'erne med hits som "She Cries" og "Stuck in My Heart", vender retur til den danske musikscene.

Men efter hele 17 år, er bandet nu tilbage.

Duoen C21, der består af Søren Bregendal og David Pepke, har således meldt sin ankomst med ep'en "Stay Pop pt. 1".

Det annoncerer bandet i en pressemeddelelse, skriver B.T.

"Vores venskab og fælles passion for musik har nu bestået i 25 år. Derfor var det mere et spørgsmål om, "hvornår" frem for "om" vi ville ud og spille igen," kommer det fra duoen, der tilføjer:

"Vi havde en snak for halvandet år siden og mærkede efter i nogle dage, og vi vendte begge tilbage med et rungende ja."

I de 17 år, der er gået siden, de indstillede musikkarrieren, har de haft gang i lidt af hvert.

Søren Bregendal har både lavet andre musikprojekter, blandt andet Lighthouse X, som vandt det danske melodigrandprix i 2016, og lavet film og tv-serier, såsom "2900 Happiness", "Klassefesten" og "Far til fire".

For to år siden gjorde han comeback som skuespiller, og det skete med en rolle i den emmynominerede Netflix-serie "Emily in Paris".

David Pepke aftjente sin værnepligt, kort efter at C21 spillede deres sidste koncert. Siden har han taget en uddannelse og haft en række forskellige job.

"Sidenhen har jeg blandt andet drevet min egen møbelvirksomhed, og så har jeg stiftet familie. Min kæreste og jeg har to vidunderlige piger, som er og bliver vores største bedrift," fortæller David Pepke ifølge B.T.

Anbefalet til dig