Efter 18 uprovokerede aborter – 44-årig kvinde får endelig sin drøm opfyldt

04/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Modelbillede - dette er ikke Kate.
Et mirakel er indtruffet for en 44-årig kvinde, som har gennemgået 18 graviditeter, som desværre er endt uden, at hun fik sin baby i armene.

Mest læste i dag

En vordende mors værste mareridt må være at miste sit barn under graviditet. For

Kate Ingram Woolf skulle hun igennem dette mareridt hele 18 gange. Nu er hendes drøm endelig gået i opfyldelse.

Mum, 44, who suffered 18 miscarriages finally fulfils her dream of having a family

Kate Ingram Woolf på 44 år havde et brændende ønske om at få en stor familie, men hun skulle så grueligt meget igennem inden et lykkedes hende. Det skriver The Sun.

Fra 1997-2004: 15 aborter og skilsmisse

Faktisk have Kate nemt ved at få børn i starten. De to første børn gik nemt, og den fik Kate med sin første mand midt i 90’erne. Men da hun prøvede at få det tredje barn, gik det galt. Kate mistede barnet i uge 16, og det tog hårdt på hende. Faktisk beskriver hun den første abort, som den værste.

Kate vidste dog, at hun ville have en stor familie, så hun gav ikke op. Noget der også kostede hende sit første ægteskab. For som hun beskriver det, så blev hun besat af at være gravid – det var det eneste hun ville.

Alle test så fine ud

Efter Kates abort i 1997 fik hun taget en række tests, men de kom alle tilbage med samme svar: der var ikke noget galt.

Men alligevel fik hun mellem 1997 og 2004 15 uprovokerede aborter, som også førte til skilsmisse, da Kates mand ikke kunne mere.

Kunne ikke være lykkeligere

Nu har Kate endelig sin seks måneder gamle datter, Edith, i armene, og hun fortæller, at hun aldrig har været lykkeligere, og endelig har hun den familie, som hun drømte om som teenager.

" Jeg blev besat af at ville have en større familie. Efter at have gennemgået 18 aborter, ville jeg bare fortsætte med at prøve og håbede, at jeg en dag skulle få min perfekte lille familie, som jeg har nu,” fortæller Kate til The Sun og fortsætter:

”Jeg hadede det at være gravid, fordi jeg var så bange for, hvad der kunne ske, og jeg var bare ikke overbevist om, at det var virkeligt.”

Billede fra Kates Facebook-side af hele familien.

Hun tog til scanninger hver uge, for at få ro i sindet, og for at sikre, at alt var okay.

Fik barn med ny kæreste

Efter Kates skilsmisse fik hun en ny kæreste, som hun fik en datter med. Kort efter gik de fra hinanden, men hun nåede lige at få en datter mere.

Nu skulle man måske tænkte at det var godt, når Kate havde fire børn, men hun ønskede sig brændende et femte barn, som ville fuldende hendes drøm, om en stor familie.

Derfor var glæden stor, da hun i 2017 giftede sig med sin nuværende mand, Steve. De startede med at prøve at få et barn med det samme. Men endnu engang fik Kate to uprovokerede aborter.

Var lige ved at give op

Kate og Steve var tæt på at give op, men året efter blev hun gravid, og fik en lille pige, som de besluttede at kalde Edith.

Om Ediths fire søskende fortæller Kate:

”De er alle så glade for at have en lille søster, og nu hvor hun er her, føles det endelig rigtigt”.

 

 

 

Anbefalet til dig