Efter 20 år: Martin Brygmann forladt

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Efter 20 års samliv er Martin Brygmanns kæreste nu flyttet.

Mest læste i dag

I 20 år har Martin Brygmann delt livet md Marianne Lykkesfeldt. 

Men noget tyder på at det nu er slut. 

Det skriver SE & HØR

Bladet erfarer at Marianne Lykkesfeldt for få dage siden flyttede sin adresse fra parrets fælles hjem i Farum, til sin mors adresse i Gentofte.

SE & HØR har haft kontaktet Marianne Lykkesfeldt telefonisk for en kommentar, men her afbrød hun forbindelsen.

Har tre børn sammen

Martin Brygmann er far til fem, hvoraf tre af børnene er fælles børn med Marianne Lykkesfeldt. De to har sammen Cornelia fra 2005, Sørine fra 2007 og Douglas Felix fra 2014.

Derudover er Martin Brygmann far til sønnen Ludvig fra 1989 og datteren Frida fra 1991. De to har han sammen med eksen Line Knutzon.

Danskerne kender 59-årige Martin Brygmann fra en både musik og tv. Blandt andet udgjorde han for mange år siden Det brune punktum sammen med Hella Joof, Peter Frödin og Paprika Steen. Han har også stået bag blandt andet sangen 'Vent på mig', som var det mest spillede radiohit mellem 2003 og 2007.

Derudover har han også skrevet tekst og musik til TV 2-julekalenderen Jesus og Josefine, samt Jul i Valhal. Her medvirkede Brygmann desuden selv. Derudover har han også medvirket i en lang række danske film og tegnefiln, hvor han har lagt stemme til.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig