Tivoli med trist besked kort før åbning: Slut efter 25 år

Af: Mie M.B

|

23/11/2023

Foto: Luise Balle / Tivoli
Foto: Luise Balle / Tivoli
Trist besked kort før dørene åbnes

Mest læste i dag

Efter 25 år i Glassalen i Tivoli bliver den årlige juleforestilling "Crazy Christmas Cabaret" nu droppet af Tivoli. Beslutningen kom som en overraskelse for kvinden bag forestillingen, Vivienne McKee, der fik den triste besked kun to uger før årets forestilling skulle åbne dørene. Det skriver Ekstra Bladet.

McKee forklarer, at de normalt har indgået årlige kontrakter med Tivoli, men i år blev de pludselig informeret om, at de ikke længere var en del af planerne, selvom de i september blev kontaktet med henblik på en ny kontrakt. Tivoli ønsker at prøve noget nyt og introducerer i stedet musicalen "Tinkas juleeventyr" som et nyt julekoncept.

Selvom McKee er skuffet over håndteringen og mener, det er dårlig stil, erkender hun, at de ikke har nogen kontrakt og derfor må acceptere beslutningen. Hun udtrykker dog frustration over, at de ikke fik information om Tivolis nye julekoncept tidligere, da det begrænser deres muligheder for at finde et nyt sted til forestillingen næste år.

"Crazy Christmas Cabaret" har været en traditionsrig juleforestilling i Glassalen i Tivoli gennem 25 år. Skabt af Vivienne McKee, har forestillingen kombineret skarp satire, humor og musik for at levere en unik oplevelse til juleglade publikummer. Med et skiftende tema hvert år har "Crazy Christmas Cabaret" budt på overraskende indhold og en festlig stemning i hjertet af København.

Anbefalet til dig