Efter 305 dage med coronavirus: Konen arrangerede begravelse fem gange

Foto: Shutterstock

I dag er Dave Smith endelig rask - men det har været en lang og sej kamp.

Corona-pandemien hærger stadig verden over - og mange har været smittede med coronavirus. Nogle rammes hårdere end andre - og her kan man ikke komme uden om, at Dave Smith er én af dem, som har været særdeles hårdt ramt.

Udover at han havde et svært sygdomsforløb, så var det også langt. I intet mindre end 305 dage - altså i mere end 10 måneder - kunne han teste positiv for coronavirus. I den tid var han også ind og ud af hospitalet mange gange, hvor det flere gange stod slemt til.

Læs også

Annette Heick afslører: Nu skal sønnerne undersøges

Hans tilfælde anses som et af de længste smittetilfælde siden pandemien startede, det skriver The Sun.

Hans symptomer startede i maj sidste år, hvor han blev syg med hoste og feber - kort efter bekræftede en PCR-test at der var tale om coronavirus.

Frygtede han ville dø 

Der gik ikke længe før den 72-årige mand måtte indlægges i otte dage - og efterfølgende fulgte indlæggelser i både august, september, oktober og december. 

Det var også en hård tid for Daves kone, der undervejs nåede at arrangere hans begravelse hele fem gange.

Dave som er pensioneret kørelærer sagde på et tidspunkt til sin kone Lynda, at de skulle lade ham få fred. Han kunne ikke mere sagde han og meddelte også, at familien ikke skulle blive overraskede hvis han "gav slip" i løbet af natten. 

Læs også

Højsæson for dyr fejl: Lige nu sker det for flere bilister

Men sådan blev det ikke - selvom Lynda også frygtede at det ville tage livet af hendes mand.

"Der var mange gange hvor vi ikke troede han ville klare den," lyder det fra hende.

"Du kommer der til, hvor du er mere bange for at leve end for at dø," lyder det fra Dave, der heldigvis i dag tester negativt og har det godt igen.

 

 

 

 

Læs også