Efter 45 år: Stor dansk virksomhed skifter navn

Af: Thea Andersen

|

22/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Inden længe bliver det velkendte Stofa-brand erstattet af Norlys. Kunderne beholder de priser og produkter, som de har i dag.

Lige nu læser andre også

Efter 45 år som selvstændigt brand skifter Norlys-ejede Stofa fra midten af september navn til Norlys.

Det sker som en naturlig del af Norlys’ strategi om at blive ét samlet brand, der kan servicere danskerne fuldt ud inden for energi og tele, skriver energi- og telekoncernen i en pressemeddelelse.

- Da Norlys-koncernen blev skabt i 2020 var det med en ambition om at samle hele forretningen under ét stærkt brand. Vi har bevæget os i den retning skridt for skridt de seneste år, og nu er vi klar til at satse fuldt ud på Norlys-brandet, også når det kommer til internet og tv. Ambitionen er at levere endnu mere sammenhængende løsninger til kunderne, siger Sune Nabe Frederiksen, der er direktør for Norlys’ digitale forretning.

Selvom Stofa skifter navn til Norlys, påvirker det ikke kundernes hverdag. De beholder deres nuværende produktsammensætninger og priser. Kunder, der har en Stofamail, kan fortsætte med at benytte den.

- Det er vigtigt for os, at kunderne mærker så lidt til skiftet som muligt. Vi har kunder, der har haft Stofa som leverandør i flere årtier, og nogle af dem skal nok lige vænne sig til, at deres produkter fremover leveres i Norlys navnet. Men jeg kan forsikre kunderne om, at de ikke oplever andre forskelle, end at deres produkter og services skifter navn, siger Sune Nabe Frederiksen.

Stofas kunder får de kommende uger mail eller brev med information om, at Stofa skifter navn til Norlys.

Historien om Stofa

  • 1959: Anton Petersen stiftede selskabet Anton Petersen A/S, som i begyndelsen solgte antenner. Hurtigt så han dog muligheden i fælles antenneanlæg, som for alvor blev startskuddet for etableringen af Stofa. Det første fællesantenneanlæg blev etableret i Boligforeningen Odinsgaard i Horsens.

  • 1978: Anton Petersen A/S skifter navn til Stofa A/S. Stofa står for Store Fællesantenne Anlæg. Det sker i forbindelse med at en række store virksomheder køber en stor del af selskabets aktier.

  • 1989: Stofa begynder at sælge tv-programmer til antenneforeninger. Frem til slutningen af 80’erne havde Stofa kun ét ben at stå på nemlig opbygning og servicering af antenneanlæg.

  • 1997: Stofa kobler de første kunder på internettet

  • 2012: Stofa blev opkøbt af det daværende energiselskab SE. SE fusionerede i 2019 med Eniig til Norlys.

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.500 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig