Efter 7 år hos TV 2: Nu er det slut

14/10/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Efter syv mageløse år skal han ikke længere være en del af programmet.

Mest læste i dag

Hvis du i løbet af de seneste syv år har set med, når tv-programmet 'Krejlerkongen' er blevet sendt på TV 2 Fri, så vil du højst sandsynligt bemærke, at der i kommende sæsoner er blevet skiftet ud på holdledertjansen.

Programmet hvor komikerne Lasse Rimmer og Brian Mørk har været holdleder for hvert af deres hold, kommer til at se anderledes ud fremover, da TV 2 har taget en beslutning om at skille sig af med Brian Mørk.

Det oplyser komikeren selv i et kort opslag på Facebook ifølge Dagens.dk.

"Jeg kan oplyse at jeg ikke vil være at finde i de kommende sæsoner af Krejlerkongen på TV2 FRI. Det har været 7 mageløse år og jeg har elsket hvert minut. Men sådan er der så meget," oplyser Brian Mørk.

I første omgang afslører han ikke, hvorfor han ikke længere skal være en del af programmet, men da han bliver spurgt i kommentarfeltet fortæller han kort og godt:

"TV 2 beslutning," lyder det fra den omstridte komiker.

Hastet på hospitalet

De seneste år har bestemt ikke været sjove for Brian Mørk, der i et interview med B.T fortalte, hvordan hans indtjening var faldet markant på grund af en udmelding på det sociale medie Twitter, der sendte ham ud i en shitstorm.

Dertil blev han i sidste måned hastet med ambulance på hospitalet med mistanke om en blodprop i hjertet. Heldigvis for Brian Mørk var det ikke tilfældet, til gengæld mærkede han symptomerne på grund af stress.

"Tak til velfærds Danmark for en hurtig ambulance og et utroligt overbebyrdet men behageligt nat-personale på Holbæk sygehus. Alt er godt igen. Det viser sig at stress åbenbart kan føles som blodpropper i hjertet. Så ved vi det." fortalte han i sit opslag.

Anbefalet til dig