Efter 73 år: Populært bilmærke ligger for døden

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da salget falder, og der ikke bliver produceret nye modeller, tyder det på at det populære mærke snart takker af

Mest læste i dag

Mange bilejere vælger deres næste bilkøb, baseret på bilmærket alene.

Der er noget ‘sikkert’ over at holde sig til den samme fabrikant for mange bilister, da de har god erfaring med diverse modeller og producenter.

Derfor er der trist nyt fra Bil Magasinet, hvis du prioriterer det spanske bilmærke Seat: Alt tyder nemlig på, at gigant-producenten snart stiller træskoene.

Det er nemlig efterhånden meget længe siden, at Seat har lanceret nye modeller, og ifølge Seas selv, vil der ikke blive igangsat flere.

Ifølge en pressemeddelelse vil Seat dog fortsat producere flere udgaver af deres velkendte mærker, Ibiza, Arona og Seat Leon, så producenten fortsat kan være på markedet i endnu fem til seks år.

De generelle opgraderinger der vil blive igangsat for mærkerne, vil inkludere at elektrificere deres populære biler, så de i fremtiden kan købes som hybrid eller opladningshybrid. Derudover vil der også komme en opgradering af bilernes forbrændingsmotorer.

En af årsagerne bag tilbagegangen af modeludvikling, samt vækst i fokus på elektriske køremuligheder, er at Seat er i gang med at ændre strategi.

‘Der kommer således nye Seat-elbiler, men de vil ikke bliver solgt under normale vilkår til private, de vil indgå i en ny transportløsning, som man købe eller leje sig til, a la SHARE NOW og Green Mobility i Danmark’ skriver Bil Magasinet i deres artikel.

Står du derfor med fremtidsdrømme om at anskaffe dig en Seat, må det blive i form af mærket Cupra. Her vil der fortsat være nye modeller på vej hos Seat-forhandlere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig