Efter 8 år er det slut for Lene Beier: Nu vinker hun farvel

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Nu er det slut.

Mest læste i dag

Gennem årene har den evigt populære vært, Lene Beier, været vært i et hav af programmer.

Hun er især kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’, og programmerne ‘Beier bygger’ og ‘Beier bygger have’.

Det ligger dog ikke ligefrem i kortene, at det er noget hun kommer til at fortsætte med, da familien Beier inden længe flytter teltpælene et godt stykke væk fra lille Danmark.

Det skriver SE og HØR.

Efter hele otte år vinker familien nemlig farvel til deres bolig i Dragør og giver nøglerne videre til en ny familie.

Det løfter Lene Beier sløret for på Instagram:

"1. Maj flytter vi ud af vores fantastiske drømmehus, som vi købte og ombyggede totalt for 8 år siden. Det bliver både med glæde og sorg, når vi giver nøglerne videre til den nye familie", skriver hun.

I Instagram-opslaget har Lene Beier ikke andet end flotte ord om boligen med udsigt til Øresund:

"Vi har nydt udsigten hver eneste dag, hygget med naboerne, mødt skønne nye venner i Søvang , badet og sejlet så meget vi kunne", lyder det fra Lene Beiter, der fortsætter:

"Vi har skabt vildskab i haven, bygget, malet, hygget, leget, sovet, holdt fester, endda både bryllup, og Kobberbryllup. Og vi har lavet TV og tænkt en masse kreative tanker, mens vi har boet her. Og allervigtigst, så har vi følt os hjemme."

Familiens vemodighed over at skulle flytte er ikke til at overse, men de gør det for at forfølge en anden drøm. De vil nemlig drive et lille hotel i Alperne.

Familien har i øjeblikket et hotel i kikkerten i et østrigsk skiområde og håber at gøre dette til deres nye hjem og forretning.

Lene Beier er opmærksom på, at nogle af hendes følgere kan være forvirrede eller uforstående over for beslutningen, men understreger vigtigheden af at følge sine drømme - selv når det betyder at sige farvel til noget elsket.

Boligen, der er 216 kvadratmeter, blev oprindeligt udbudt til 14.995.000 millioner kroner, men prisen blev justeret af flere omgange og endte med at stå til 12,8 millioner kroner.

Du kan se og læse hele Lene Beiers opslag herunder.

Anbefalet til dig