Efter akut indlæggelse: Nu bryder Kardashian tavsheden

07/09/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den ældste Kardashian-søster kommer nu med en opdatering.

Mest læste i dag

Kourtney Kardashian er hjemme igen efter en tur på hospitalet.

I fredags udsatte Travis Barkers band Blink-182 flere af deres europæiske turnédatoer, så trommeslageren kunne tage sig af en "hastende familiesag".

Nu fortæller en kilde til mediet PEOPLE, at Kourtney nu er hjemme ved sine børn, og tilføjer: "Hun har det bedre. Hun er også glad for at have Travis hjemme."

Travis' band bekræftede fredagens udsættelsesnyheder i en besked på deres Instagram-konto.

"På grund af en presserende familiesag, har Travis været nødt til at vende hjem. Glasgow-, Belfast- og Dublin-showene bliver udskudt. Mere information om hans tilbagevenden til Europa og omlagte datoer vil blive givet så snart de er tilgængelige, " lød et opslag på Blink-182's Instagram-storie.

Travis er allerede far til tre: sønnen Landon, 19, datteren Alabama, 17 og steddatteren Atiana, 24.

Kourtney deler sine tre børn - sønnerne Reign Aston, 8, og Mason Dash, 13 og datteren Penelope Scotland, 11 - med eks-kæresten Scott Disick.

Opdateringer om Kourtneys graviditet er jævnligt blevet delt på sociale medier af både realitystjernen og hendes mand, siden hun i juni annoncerede, at hun ventede et barn med Travis.

På Instagram har Kourtney for kort tid siden delt et langt opslag på sin Instagram, hvor hun fortæller, at hun fik foretaget en fosteroperation.

"Jeg vil være evigt taknemmelig for mine utrolige læger for at redde vores babys liv. Jeg er evigt taknemmelig for min mand, som skyndte sig fra turné for at være sammen med mig på hospitalet og tage sig af mig bagefter, min klippe. Og til min mor, tak fordi du holdt min hånd igennem det her," skriver hun i opslaget og fortsætter.

"Som en, der har haft tre virkelig nemme graviditeter, var jeg ikke forberedt på frygten ved at haste ind til en akut fosteroperation. Jeg tror ikke, at nogen, der ikke har været igennem en lignende situation, kan forstå den følelse af frygt. Jeg har en helt ny forståelse og respekt for de mødre, der har måttet kæmpe for deres babyer, mens de var gravide."

Anbefalet til dig