Efter Albert Dyrelunds død: Nu kommer forældrene med en rørende besked

23/05/2023

Ida Hansson

Foto: YouTube
Nu kommer forældrene med en rørende meddelelse.

Mest læste i dag

Det var en helt almindelig sommerdag i slutningen af juli. Mange mennesker holdt sommerferien og nød i solen både i Danmark og i udlandet.

Men så skete der noget, der stoppede tiden- i hvert fald for YouTuberen Albert Dyrelunds forældre. De fik den værst tænkelige besked.

Den 22-årige Albert Dyrlund omkom i en ulykke i Italien, hvor han faldet ud over en skrænt, imens han var i færd med at optage en video til hans Youtube-kanal. 

Det italiensk nyhedsmedie Rai News fortalte kort efter tragedien, at ulykken fandt sted ved 17.15-tiden. Mediet rapporterede desuden, at han faldt cirka 200 meter ned.

Nu er der som sagt snart gået to år, og selv om Albert Dyrelunds forældre aldrig nogensinde vil komme sig over den store sorg, så kommer de nu med en kærlig besked til alle YouTuberens fans, og alle dem, der har støttet familien i den svære tid.

Det skriver Ekstra Blandet, som har fået en besked for forældrene Vivi og Kenneth.

"Vi vil gerne takke for alle de kærlige og varme ord, som folk har skrevet om Albert, efter han ikke længere er blandt os. Vi er i dyb sorg, men det varmer trods alt at høre, hvor meget Albert har betydet for så mange mennesker. Vi sender en særlig tak til alle hans fans og følgere."

Albert Dyrlund er opvokset i Helsingør, og her startede han tidligt med at være aktiv på Youtube og har i årenes løb fået flere hundrede tusinde følgere på sine to kanaler.

Allerede som 13-årig gjorde han sin entre på video-platformen, og siden har han være en del af en række andre projekter. Han har blandt andet spillet hovedrollen i filmen 'Team Albert' fra 2018, ligesom han har stillet op i X Factor som en del af duoen Novopleco.