Efter alvorlig sygdom: Nu er der godt nyt fra Niarn

05/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Nu kommer rapperen med en god nyhed.

Mest læste i dag

Niels "Niarn" Roos skulle snart have givet en række koncerter, men det er blevet udskudt.

Årsagen er, at han er alvorligt syg. Faktisk er han så syg, at han er nødsaget til at få foretaget en nyretransplantation. Det fortalte den 43-årige rapper fra Nordjylland i et Instagram-opslag i sidste uge.

"Nu går den ikke længere. Min krop er slidt ned af sygdommen, og jeg kan ikke spille flere koncerter, før jeg får en ny nyre via en transplantation," lød det fra rapperen i opslaget.

For to år siden fik rapperen en autoimmun sygdom, som havde ødelagt hans nyrer, og gjorde at han måtte i dialyse. Men heldigvis er fremtidsudsigterne for Niarn gode. I opslaget fortalte han, at han ville få sin nye nyre i løbet af efteråret - men nu ser det ud til, at han får den hurtigere end forventet.

I podcasten 'Let's do', som han har sammen med komikeren Geo, afslører han nemlig, at hans storebror nu er blevet godkendt til at donere sin nyre.

"Jeg gider ikke lige sige, hvornår det er, men min storebror blev clearet. Han er godkendt, han var et match. Så jeg skal have min brors nyre inden for en overskuelig fremtid," fortæller Niarn ifølge HER&NU.

Han kan dog afsløre, at han får den senere på måneden.

Anbefalet til dig