Efter Bagedyst-finale: Store smerter sender deltager direkte på skadestuen

30/11/20 13:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Conny Kaalund O'Carrol / DR
Efter finaleshowet måtte turen gå videre til skadestuen.

Det gik vildt for sig, da de tre finalister kæmpede om at vinde Den store bagedyst. Faktisk gik det lidt for heftigt for sig, for det endte med, at kursen efterfølgende måtte sættes direkte mod skadestuen. 

I finalen har Anne lige lovligt meget fart på, så seerne kunne følge med, da hun  snublede over noget opvask og derfor falder ind i en stol. Selvom at Anne selv grinede af sit styrt, så var styrtet ikke specielt sjovt for hende. Hun slog nemlig foden ret voldsomt. Det skriver Her & Nu.

“Når man falder, prøver man at grine sig fra det. Men jeg kunne mærke, den ikke var så god, men hvis man griner, plejer folk at gå, og der stod ret mange omkring mig. Da jeg kom op at stå, kunne jeg mærke, den ikke var helt god. Det gjorde bare rigtig ondt. Men jeg fik den bundet op, lagt is på og fik noget smertestillende. Og så fortsatte jeg,” fortæller hun.

Havde fortjent at vinde

Anne fik besked på, at hun selv måtte beslutte, om hun ville fortsætte - men det ville hun. Det var også først efter finalen, at hun blev klar over, at foden var forstuvet. Efter finalen tog hun nemlig på skadestuen, hvor hun vaklende gik ind for at få set på den skadede fod. Hun havde frygtet at den var brækket, så lettelsen var stor, da hun fandt ud af, at den “kun” var forstuvet. 

Det var dog en kraftig forstuvning, som betød at Anne et par dage måtte tage en pause fra jobbet som sygeplejerske, mens foden fik lidt ro.

Anne og Lena måtte dog se sig slået af Mads, som løb med sejren. 

Anne ved ikke, om hendes styrt havde nogen betydning for udfaldet af finalen - men mener bestemt at resultatet var fair.

“Det bliver vi aldrig kloge på. Det er ikke til at vide, men Mads havde fortjent at vinde den finale,” understreger hun.