Efter begravelsen: Nu reagerer Albert Dyrlunds forældre

20/08/2021

Nicolai Busekist

Albert Dyrlund blev 22 år. Foto: Youtube
Efter YouTube-stjernen Albert Dyrlund er blevet begravet, reagerer hans forældre

Mest læste i dag

YouTube-stjernen Albert Dyrlund blev begravet i Egebæksvang Kirke tirsdag den 17. august. Her var det kun familie og de nærmeste venner, der deltog, og dermed tog en sidste afsked med den kun 22-årige Albert Dyrlund.

Efter begravelsen har fundet sted, har familien udsendt et opslag på Facebook, hvor familien takker for alle de søde beskeder, som er væltet ind i forbindelse med begravelsen af Albert Dyrlund. Det skriver Ekstra Bladet.

"Det var meget rørende. Albert vi savner dig hver dag. Du gav så meget af dig selv til alle. Du havde en utrolig energi og en smittende livsglæde. Du spredte glæde omkring dig, du var ofte midtpunktet i en fest og du elskede at underholde folk. Du gik i folk med træsko på, du kunne tale med alle. Du havde et hjerte af guld og du gik altid efter dine drømme," skriver familien i deres opslag på Facebook.

Da kisten blev båret ud, blev Albert Dyrlunds sang 'Venner for livet'. Ifølge Ekstra Bladet er der desuden flere af hans venner, der har fået tatoveret 'Venner for livet'.

"Vi kan alle lære meget af dig, fx at leve mere i nuet og ikke at lade sig slå ud, hvis noget går en imod. Du nåede meget i dit alt for korte liv: Youtube, musik, film og dubbing. Når du gik ind i noget var det altid 110%. Du nåede også at møde kvinden i dit liv, I to havde mange planer for jeres fælles fremtid," skriver forældrene.

Til sidst runder de af med at skrive, at de vil elske ham for evigt i opslaget, som er blevet sendt ud på Albert Dyrlunds officielle Facebook-side. Du kan se hele opslaget herunder:

Foto: Facebook

Albert Dyrlund blev begravet tirsdag, efter han faldt i døden den 28. juli i en ulykke i Italien. Den 22-årige YouTube-stjerne faldt 200 meter ned, og døde på stedet.

Anbefalet til dig